Menu
Mannenweekend / Overijssel / Salland / Weekendje weg

Mannenuitjes – 10 TOPPERS

Mannenuitjes

Ieder jaar is het weer de vraag, wie gaat nu het mannenuitje organiseren? Ben jij dit jaar aan de beurt maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan heb ik voor jou een leuke TOP 10 met mannenuitje samengesteld die zeker de moeite waard zijn om te bekijken!

Van sportieve mannenuitjes met activiteiten zoals buggyrijden, schieten of ijskarten tot een ontspannend mannenweekend met een avondje uit bij Crazy Pianos of een kroegentocht. Van de Veluwe tot Brabant en van de Weerribben in Overijssel tot Duitsland, net over de grens. De mogelijkheden zijn reuze! 

Stappenplan voor het organiseren

Er komt een heleboel kijken bij het organiseren van mannenuitjes. Gaan jullie elk jaar met dezelfde groep mannen een weekendje weg of wil je dit jaar ook eens nieuwe mensen meenemen die bijvoorbeeld niet in jullie gemeenschappelijke vriendenkring zitten. Dat laatste is ontzettend leuk om ook eens andere mensen te leren kennen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd, toch?

De eerste stap is het plannen van een datum. Iedereen heeft zo zijn eigen verplichtingen waar je rekening mee moet houden. Sport, kinderen, werk en noem maar op. Zorg er dus voor dat jullie ruim op tijd een datum plannen zodat deze datum ook gewoon vast staat en er niets meer tussen kan komen. Op het internet vind je hier hele handige tools voor, bijvoorbeeld een datum prikker. In de praktijk gaat de mannen deze stap beter af dan wanneer vrouwen een datum moeten plannen dus dat is al één voordeel 😜.

Een ander belangrijk puntje om over na te denken is het budget. Niet iedereen heeft dezelfde portemonnee, voor de een kan € 150,- heel veel geld zijn en de ander kan het eigenlijk wel missen. Daarom is het zeker belangrijk om vooraf met elkaar te bespreken wat het maximaal mag kosten. Wees daarin wel duidelijk met concrete bedragen. Aan ”zolang het maar niet te duur is” heb je natuurlijk niets. Ook handig is om te weten waarvoor het budget dan is. Alleen voor de overnachting of voor het totaalplaatje met eten/drinken en activiteiten erbij?

Daarna rest natuurlijk de vraag: ”waar gaan we naartoe?”. Om je alvast wat inspiratie te geven, vind je hieronder een lijst met 10 TOPPERS van mannenuitjes!

 

TOP 10 Mannenuitjes

  1. 2 daags Mannenweekend op de Veluwe – Buggyrijden, Bowlen en Ribs en Wings eten
  2. Niet geschoten is altijd mis met het 2-daags ALL-IN Vriendenweekend op de Veluwe
  3. Weekend at the Prison: Een crimineel goed vrienden weekend in Overijssel
  4. ALL-IN Mannenweekend in Duitsland – 3 dagen genieten net over de grens
  5. IJskarten en Glowgolf tijdens dit 2-daagse Mannenweekend in Brabant
  6. Super weekend voor mannen met 4 x 4 of quad challenge parcour & lasergame
  7. 3-daags Mannenweekend in Giethoorn – Sloepvaren, Barbecue en The bomb
  8. Mannenweekend met Bierproeverij in de Achterhoek
  9. 2-daags Mannenweekend met High Beer, Bowlen en BBQen nabij de Sallandse Heuvelrug
  10. SUPER Mannenweekend in Den Bosch – Ontdek de leukste kroegen en blijf slapen in een gezellig hotel

Bekijk ook eens dit geweldige artikel over een mannenweekend op de Veluwe!

Met recreatieve groet,
Kayleigh Stark

Recreatief.nl

Op zoek naar meer TIPS voor een echt Mannenweekend?